activiteiten

Maak kennis met dravers

Is de drafsport voor u een onbekende sport? Wij willen u bijvoorbeeld als bedrijf of personeelsvereniging graag laten maken kennis met deze eeuwenoude sport. Hiervoor bieden wij u de diverse mogelijkheden.

Presentatie over drafsport

Als ontspannend onderdeel na een vergader- of werkdag een presentatie over de drafsport. Hierbij wordt gezorgd voor de nodige interactie. De tijdsduur en de combinatie met andere activiteiten kan in overleg plaatsvinden.

Drafsport beleven?

De geur van de paarden ruiken of het geluid van de dravers horen? Neem dan een kijkje achter de schermen van deze bijzondere sporttak. Bijvoorbeeld door een bezoek aan de drafbaan, eventueel in combinatie met een rondleiding door een trainingscentrum. Ook zijn er diverse vergader- en culinaire mogelijkheden. Kortom, een geheel verzorgd dagje of avondje uit voor uw bedrijf. Ook voor familieuitjes, etc zijn er diverse mogelijkheden.

Meer mogelijkheden?

Wij luisteren graag naar uw wensen en passen het arrangement hierop aan. Kortom, persoonlijke aandacht en op maat gemaakt programma voor een unieke belevenis. Voor meer informatie kunt u contact met ons zoeken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-25092300. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.